L' Alchimie du Chocolat

Nog voor hun verschijning op televisie waren Géraldine en Jean-Sébastien reeds bekende namen in de chocoladewereld. Hun producten bezitten dan ook een sterke identiteit, vooral op het vlak van smaken. Doordat ze gebruikmaken van Grand Cru chocolades afkomstig van specifieke plantages bezitten hun chocoladetabletten en ganaches diepgang en intensiteit. Een van de jongste chocolades waarmee ze werken is de Madong uit Papoea-Nieuw-Guinea op basis van cacaobonen die geteeld worden op vulkanische bodems. Het is een zeer karaktervolle chocolade, schommelend tussen het frisse van versgemaaid gras en geurig leder met hints van sigaren. Een recente creatie van deze twee ambachtelijke chocolatiers is ‘L’Abeille Noire’, een praline van knapperige cacao met een lopend hart van honing op een ganache van 100% pure chocolade: een concentraat van ingrediënten rechtstreeks van de cacaoboom.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:00-18:30
Wednesday 10:00-18:30
Thursday 10:00-18:30
Friday 10:00-18:30
Saturday 10:00-18:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Sigoji

Vanessa Renard Finest Chocolate

Centho