The Chocolate Line

Als één van de meest zichtbare pioniers onder onze chocolatiers blijft Dominique Persoone het ambacht verder aanzien en betekenis geven. Werken met cacaobonen van eigen Mexicaanse plantage geeft het voordeel om het chocoladewerk een zeer persoonlijk karakter te geven. Wie zelf kan oogsten en de vruchten naar eigen inzicht kan laten fermenteren tot cacaobonen kan de finale smaak van chocolade zelf sturen. Fermentatie krijgt overigens als techniek in nieuw gecreëerd werk een bijzondere plaats. Zoals in een Tom fermentato, een compositie van gel van geklaarde en gefermenteerde tomaat met Mexicaanse chocolade, olijfolie, basilicum en zeezout.

Opening hours

Monday 10:30-18:30
Tuesday 09:30-18:30
Wednesday 09:30-18:30
Thursday 09:30-18:30
Friday 09:30-18:30
Saturday 09:30-18:30
Sunday 10:30-18:30

Awards

  • Chocolatier of the Year 2023

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Pralinette

Chocolaterie Sukerbuyc

V-CHOCOLATIER by Sweertvaegher