Partnernews Ardo « Feed The Future With Fine Herbs » :
Papillotte van zeebaars op Thaise wijze

2 apr 2025

In deze nieuwe reeks zet Ardo elk seizoen een specifiek thema in de kijker, waarbij hun kwalitatieve kruidenmixen (frozen fresh, from the field) centraal staan. Ardo’s kruidenmixen zijn een uitstekende tool om diverse bereidingen in een handomdraai een verrassende smaakdimensie te geven. 

 Laat u inspireren door deze kruidige recepten!

 

Ingrediënten

Voor 10 personen

  • 1kg Ardo chinamix
  • 80g Ardo kruidenmix op Thaise wijze
  • 1.2kg zeebaarsfilet 3 limoentjes
  • 5dl kokosmelk 3dl visbouillon
  • 0,5dl zonnebloemolie Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Wok de chinamix samen met de helft van de Thaise kruidenmix in de zonnebloemolie.
  2. Verdeel deze over 10 vellen aluminiumfolie.
  3. Leg daarop telkens een portie zeebaars, kruid met peper en zout.
  4. Breng de kokosmelk en visbouillon aan de kook, voeg rest van de Thaise kruidenmix toe en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel over de porties papilotte.
  6. Leg op de vis nog een schijfje limoen.
  7. Sluit de papilottes en bal ze in de oven gedurende een 10tal minuten op 180°c

Meer Nieuws

Jonge chef van het jaar 2026 Wallonië – Basile De Wulf, Basile Cuisine Gourmande

15 nov 2025

Partnernews - The Inventory Paradox: How Kitchens Build Diverse Menus from a Single Fish

13 nov 2025

Jonge chef van het jaar 2026 Brussel – David-Alexandre Bruno, Quartz

12 nov 2025