Voor desserts die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zullen overtuigen, zijn de Dessert Bases van Elle & Vire Professionnel® je beste bondgenoot. Met de Crème Brûlée Bourbon vanille, de Panna Cotta en de Tiramisù heb je de keuze uit drie hoogwaardige bases die je in staat stellen om verschillende en originele desserts creëren die gegarandeerd een succes zullen zijn.
Geproduceerd op basis van geselecteerde room, kenmerkend element van Elle & Vire Professionnel®, onderscheiden de drie bases zich door hun authentieke en natuurlijke smaak, hun gebruiksgemak en hun uitzonderlijke veelzijdigheid. Ze zijn ontworpen om het werk van professionals in de horeca te vereenvoudigen en zijn dus heel gemakkelijk te bereiden. Ze kunnen zowel zonder toevoegingen gebruikt worden of als basis dienen voor het creëren van meer verfijnde en gepersonaliseerde desserts, door het toevoegen van fruit, specerijen of andere aroma’s. Dankzij hun onberispelijke textuur schiften ze niet bij het toevoegen van alcohol, aroma's of fruit, wat zorgt voor een constant en kwalitatief resultaat zonder risico op fouten bij de berekening van proporties. Ze zijn verkrijgbaar in UHT-brikken van 1 liter en bieden daardoor een lange houdbaarheid en perfecte hygiëne.
Ontdek het Dessert Bases assortiment:
CRÈME BRÛLÉE BOURBON VANILLE
PANNA COTTA
TIRAMISÙ
Om je dessertaanbod nog aantrekkelijker en unieker te maken, bezoek hun Instagram-pagina @elleetvirepro_be en de website www.elle-et-vire.com/be/nl/pro/recepten/