Op zoek naar een studentenkamer of een studentenjob?

24 aug. 2022

Xior Student Housing NV is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in studentenhuisvesting in België, Nederland, Spanje, Portugal en Polen. In 2015 deed Xior als openbare GVV naar Belgisch recht haar intrede op de Belgische beurs, waarbij de aandelen genoteerd werden op Euronext Brussels (XIOR). Het marktkapitaal van Xior staat nu (augustus 2022) op ca. 1.204 miljard EUR.  

Xior wil verder gaan dan het louter ter beschikking stellen van de stenen en streeft ernaar om de lasten die gepaard gaan met het studentenleven (en in het bijzonder het zoeken en bewonen van geschikte huisvesting) tot een minimum te beperken voor de student (en zijn of haar ouders), zodat deze zich kan concentreren op de essentie, zijnde het studeren enerzijds, en het aangename van de "studententijd" anderzijds. Xior wil de student naar het kot (en doorheen het kotleven) leiden, met zo weinig mogelijk bekommernissen en met een adequate aanvullende dienstverlening.

Onze studentenhuizen bieden je een comfortabele en veilige omgeving, volledig afgestemd op wat studenten vandaag nodig hebben. Ze zijn steeds centraal gelegen en in de nabijheid van de onderwijsinstellingen. Onze kamers voldoen aan alle kwaliteitsnormen en zijn uitgerust met de meest moderne brandveiligheid. Zo komen wij tegemoet aan jouw bekommernissen en hoef jij je maar op 2 zaken te concentreren: studeren en genieten van het leven op studentenkamers.
Een kot met net dat beetje meer, waar elke student zich thuis voelt. Wil jij graag studeren in alle comfort en veiligheid? Met een aanbod van bijna 14.000 kamers in 34 steden vind je zeker wat je zoekt. Kom jij onze Xior-familie vervoegen?

Zoek je nog een studentenjob of ga je afstuderen?

Als groeiend bedrijf zijn we steeds op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Wil je graag wat bijverdienen als student, of zoek je een interessante stage? Stuur dan zeker een mailtje naar [email protected]

Geen student meer, of zit je in je laatste jaar en ben je klaar voor een boeiende eerste job? Bekijk dan zeker onze vacatures via deze link: https://www.xior.be/nl/vacancies/overview 

“In het PML gebouw heb ik een fantastische tijd gehad. Je ontmoet er mensen van over de hele wereld en je leert andere talen en culturen beter kennen. Alles is goed georganiseerd en het personeel staat klaar om je te helpen waar nodig. Perfect om te studeren en te ontspannen, net als de gemeenschappelijke ruimtes en de tuin. Ik raad PML echt aan als je een geweldige tijd wil doorbrengen in Leuven!”

Meer informatie op www.xior.be

Meer Nieuws

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

21 mrt. 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

17 mrt. 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

7 mrt. 2024