Op 27 augustus 2020 zullen voor de vierde keer de Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan bedrijven die rond specifieke thema’s een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben. Save the date!
Registreren voor de Night of the Catering
3 categorieën Awards
Voor het eerst wordt ook event catering mee opgenomen en zullen er awards uitgereikt worden binnen 3 categorieën:
1) Grootkeuken Awards
De Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan een onderneming of instelling die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.
2) Event Catering Awards
Event cateraars kunnen via [email protected] een aanvraag doen om genomineerd te worden voor een van onderstaande awards. Vervolgens krijgt u een aantal richtlijnen en vragen die u moeten helpen om een kort dossier samen te stellen. Dit dossier omvat onder meer een beschrijving en motivatie van uw project, enkele objectieve cijfers, fotomateriaal, filmpje,... Gault&Millau evalueert deze dossiers en kan desgewenst meer informatie opvragen.
3) Catering Chef of the Year Award
Tijdens een kookwedstrijd gaat een professionele jury op zoek naar het beste catering gerecht gemaakt door 10 event catering chefs. Voorafgaand aan ‘the night of the catering’ (27/08/20) zullen de deelnemers 2 gerechten maken: 1 gerecht volgens vooraf bepaalde criteria (afgelijnd) en 1 gerecht met een zgn. verrassingsbox. Op basis van deze gerechten en de wedstrijdvoorwaarden zal de jury een event catering chef of the year kiezen.