Fourchette:
Taste The Experience

31 jan. 2017

Kom naar Fourchette en proef een uniek vijfgangenmenu.

Fourchette is een culinair event van Michael Vrijmoed (Vrijmoed)
Joost Arijs (Patisserie & chocolaterie Joost Arijs) Sam D’Huyvetter & Thomas Schmidt (Boulevard).

In het weekend van 11 en 12 maart brengen zij tien ultragetalenteerde topchefs samen in de Gentse Eskimofabriek.

Verdeeld in 2 culinaire teams stellen ze elk een uniek vijfgangenmenu samen.

In een fantastisch kader haal je op eigen tempo je gerechten af bij de chefs uit uw gekozen menu.
Na het eten kan je uiteraard nog nagenieten met een goed glas, en fine music!

Je hebt de keuze uit 2 data:

Zaterdagavond 11 maart, vanaf 18u (diner)
Zondagmiddag 12 maart, vanaf 11u (lunch)

De prijs bedraagt 85€ per persoon, inschrijven kan via www.fourchettegent.be.

Meer Nieuws

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

2 apr. 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

21 mrt. 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

17 mrt. 2024