Food Paradise Day

23 aug. 2017

WAAROM


Verhalen over faillissementen, de witte kassa en onregelmatige uren houden jongeren tegen om hun horecadroom na te jagen. Faalangst ondermijnt hun passie. Het gevolg? Steeds meer afgestudeerden zoeken werk in een andere sector.

En dat is zonde. Zowel voor hen als voor de sector. Zij kunnen hun droom niet verwezenlijken. Wij vinden geen gepassioneerd en gemotiveerd personeel meer.

WAT


Food Paradise Day is een inspirerend congres dat laatstejaarsstudenten in de horeca goesting en durf moet geven. Goesting om te ondernemen. Durf om hun hart te volgen. Via succesverhalen van 15 nationale en internationale topsprekers - waaronder Albert Adrià, Geert Van Hecke, Sergio Herman, Kobe Desramaults, NorthSeaChefs, Hendrik Dierendonck, Luc De Laet en Bernard Lahousse - willen we de toekomst van de horeca een nieuw elan geven. Geen geld ter wereld kan passie overtreffen. Daarom vragen de sprekers geen vergoeding voor hun optreden. Ook wij vragen geen inkom- en inschrijvingsgeld. Het congres is dus helemaal gratis.

WIE


Food Paradise Day is een initiatief van #FightforPassion. Een vzw opgericht door Dominique Persoone, Rudi Van Beylen en Filip Claeys. Het trio wordt dagdagelijks geconfronteerd met de gevolgen van het slechte horeca-imago. Samen willen ze daar verandering in brengen. Gelukkig kunnen ze op veel steun van buitenaf rekenen. Heel wat instanties bieden vrijwillig hun hulp tijdens Food Paradise Day. Dankzij hun inzet, maar ook dankzij uw steun, wordt

het congres gegarandeerd een succes.

WAAR & WANNEER


Het congres vindt plaats in het Concertgebouw Brugge (’t Zand 34).

Donderdag 21 september 2017

Meer Nieuws

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

21 mrt. 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

17 mrt. 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

7 mrt. 2024