Thijs Meliefste (Meliefste), Ken Verschueren (Tinèlle), Stefan Jacobs (Hors-Champs), Roger van Damme (Het Gebaar), Dennis Broeckx (l'épicerie du Cirque), …
« A Taste of Haspengouw » by Jo Grootaers (Alter), Ayt Ems (Blanc by Aytems), Celine Bleys (NYDE)
Food experiences by NorthSeaChefs, JRE & Sligro-ISPC, Didess, The Butcher’s Store, Van Tricht, Gourmet Invent, Corman, Verstegen, JOKA, Sysco, Bridor and many more F&B integrations from our project & event partners
Meer Nieuws
Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung
21 mrt. 2024
Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha
17 mrt. 2024
Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung