Chef’s Table Rally - culinaire roadtrip langs drie Gault & Millau restaurants

17 jan. 2022

Het ronkende geluid van een mooie wagen kan u bekoren? U houdt van een exquise keuken? En van ongedwongen ontmoetingen? Dan is Chef’s Table Rally iets voor u. 

 

Chef’s Table Rally is een unieke combinatie van een road trip en een culinaire reis langs drie Belgische restaurants met minstens drie Gault & Millau toques. U en uw co-piloot rijden met de oldtimer of GT sportwagen naar het gastronomische ontbijt, langs de exquise lunch, naar het veelbelovende diner in een prachtige setting. Wij stippelen de mooiste routes voor u uit en ter plekke ontmoet u de andere rallyrijders telkens in een ongedwongen sfeer.

 

Wij organiseren Chef’s Table Rally niet één keer maar vier keer per jaar.  En wat is er mooier dan de 4 seizoenen te volgen.  Niet alleen de natuur langs de routes ondergaat grote veranderingen, maar ook de seizoensproducten wijzigen en tegelijk ook de gastronomische hoogstandjes op ons bord.   

 

Voor iedereen

 

Chef’s Table Rally is geschikt voor zowel de oldtimer collectioneur, de doorwinterde rallypiloot, de GT fanaat als de gastronomische fijnproever en business netwerker.  Het is ook de ideale formule voor zij die nog nooit een rally gereden hebben. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om te participeren;

U kan samen inschrijven met uw co-piloot maar ook een tafel met vrienden of klanten hosten in één van de restaurants.  Als bedrijf zijn er tal van mogelijkheden om uw merk te doen bloeien door het een uniek verhaal te geven en hiermee ook het juiste doelpubliek te bereiken.   Onze samenwerking stellen we volledig op maat samen, zo bundelen we onze krachten.   

Lekker tafelen

 

De restaurants met minimum 3 Gault & Millau toques, ontvangen doorheen de rallydag telkens 25 duo’s voor een excellent ontbijt, een verfijnde lunch en een stijlvol diner.  We hebben 3 routes samengesteld, bij uw inschrijving op onze website kiest u zelf in welke volgorde u de restaurants bezoekt. 

Voor de deelnemers is het een aangename en zeer persoonlijke manier om kennis te maken met de kookkunsten van de chef en tegelijkertijd ook te netwerken. Zo krijgt u gegarandeerd de beste beleving – op de weg én op uw bord. 

Zin om deze dag met ons mee te beleven? Ontdek dit unieke concept en reserveer alvast uw plek in onze volgende rally op onze website.

Meer Nieuws

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

21 mrt. 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

17 mrt. 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

7 mrt. 2024