21/06, 3pm:
Gault&Millau Webinar “What’s cooking in Catering?

14 jun. 2021

Gault&Millau Webinar “What’s cooking in Catering?

">U kan het webinar herbekijken via deze link

Op maandag 21 juni omstreeks 15u organiseert Gault&Millau een webinar met als thema “What’s cooking in Catering?". Verschillende vooraanstaande actoren uit zowel de sector van de grootkeukens als de event catering zullen samen in gesprek gaan rond enkele pertinente topics die de toekomst van het cateringlandschap zullen tekenen. Virginie Claes verzorgt de moderatie van de gesprekken. ​​Net voor de herstart van de sector wilt de restaurantgids terugblikken op de moeilijke periode die achter ons ligt, en vooral, vooruitblikken naar hoe de toekomst er kan uitzien en welke trends blijvend zullen zijn.

Het webinar is volledig gratis en iedereen is welkom. Graag tot dan!

Team Gault&Millau Catering

---

Twee inspirerende sessies

Het webinar bestaat uit twee delen:

Deel 1: Veranderingen in de bedrijfscatering

Sprekers:

  • Stéphane Ronse (Founder Canteen by Foodbag)
  • Siska De Lombaerde (Country Director Takeaway.com / Takeaway Pay) 
  • Bart Matthijs (CEO Compass Group)
  • Joost Smaal (Foodie @ Food&i Benelux)

Deel 2: Trends & vooruitzichten in de event catering 

Sprekers:

  • Ilse Delaere (zaakvoerder Cook&Style/Pûre Kitchen)
  • Tim Nowé (zaakvoerder Sir Catering /MAD Burgers) 
  • Lorenz Lievens (Marcom Manager J&M Catering)
  • Steven Droogers (voorzitter vzw BECAS)

Praktisch

  • Datum: maandag 21 juni
  • Start: 15:00 stipt
  • Duurtijd: +- 60 min. 

Meer Nieuws

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

2 apr. 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

21 mrt. 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

17 mrt. 2024