Xocolate

Hoedje af voor Xavier Declercq om uitsluitend artisanale, biologische en fairtrade pralines te maken. Streven naar een eerlijk loon voor cacaoproducenten door het dubbele te betalen voor zijn chocolade uit Haïti, in vergelijking met andere spelers op de markt die zich nochtans ook fair noemen, is en blijft bewonderenswaardig. Eén ding is zeker: de kwaliteit is top. Karakteristiek en rechtlijnig van smaak, maar ook complex en geraffineerd, opent de Grand Cru Haïti met toetsen van zoethout, om vervolgens over te gaan naar een fluwelige textuur die heel cacaoachtig en chocoladegetypeerd is. Anderen proeven er accenten van hout in met hints van turf en leder. Prachtige en glanzende chocolades afgewerkt met volle en diepgaande ganaches, zoals die met gember of bergamot.

Openingstijden

Maandag 10:00-17:30
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-17:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Concept Chocolate

Van Dender

Centho