Lio

In zijn atelier in Limal beoefent Lionel Focant de kunst om de aroma’s van diverse ‘origin’ chocolades te combineren met natuurlijke specerijen die hij met evenveel zorg selecteert. Reeds enkele jaren werkt hij met donkere Inaya-chocolade 65% uit Ivoorkust. Het zoete en bittere van deze chocolade passen perfect bij de meest intense ganaches zoals die met zwarte peper of peper uit Madagaskar. Lio biedt ook subtielere smaken aan, zoals een praline met donkere ganache waarin sanshopeper verwerkt zit. Origineel alvast is het chocoladen balletje omringd door suiker waarin een smeuïge ganache van tiramisu zit. Naast uitstekende chocolades stelt Lio ook verfijnde patisserie en zelfgemaakt roomijs voor.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:30-14:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Lio

Giot

Centho