L'Atelier Ô Chocolat

Sinds het begin van hun avontuur in de chocolade hanteren Pascal Maheux en Mélanie Scailteur dezelfde vuistregel: zoveel mogelijk samenwerken met lokale leveranciers om in hun nieuwe atelier naast de winkel een uitgebreid gamma chocolade zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen te maken. De signatuurpralines zijn de ‘Turron’ met amandelen uit Avola en de ‘Yuzu’ met gekarameliseerde sesam. Bij de meer innovatieve pralines zijn er de limoen-basilicum praline, gemaakt met basilicum uit eigen tuin, de ‘croque hiver’, een winterse praline met gekonfijte sinaasappel en vijgen, en een opkikker van zes zorgvuldig uitgekozen kruiden. Bij de nieuwigheden vermelden we de pralines met passievrucht en gezouten boter, de ‘Nostradamus’, een praline op basis van bruin bier van de lokale brasserie, de praline met marsepein en pindanoten en de tabletten en pralines zonder suiker.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Chocolatiers

Les Chocolats de Namur - Patrick Claude

Sigoji

Caprice