La Cabosse d'Or

Marie en Dominique Matheys zetten de familietraditie van dit artisanaal chocoladebedrijf verder, bekend om zijn kwaliteitsproducten met de allerbeste ‘origin’ chocolades. Meer dan tachtig authentieke recepten worden verwerkt tot pralines met unieke smaken, volledig met de hand gemaakt. De liefhebbers van intense smaken en karaktervolle chocolades kunnen alvast beginnen watertanden bij de ‘caraques’ op basis van exclusieve chocolades afkomstig uit Madagaskar, Mexico, Brazilië, Sao Tomé, Ecuador of Haïti, waarbij elk chocolaatje totaal andere aroma’s en smaken bezit. Meer klassiek is de studentenhaver, zowel in klein als groot formaat verkrijgbaar en perfect om te delen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Woensdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Donderdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Vrijdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Zaterdag 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Lio

Les Mac à Oli

Giot