L' Alchimie du Chocolat

Jean-Sébastien Jonné zweert bij één vorm van alchemie: de zoektocht naar perfectie. Elke chocoladecollectie draagt een specifieke stempel, zowel op artistiek vlak als qua smaak. Het gebruik van originele ‘grand cru’ chocolades zoals de pure criollo riachuelo 70% uit Brazilië met zijn zurige en kruidige toetsen, of de biologische grand cru guayas 70% uit Ecuador met zijn fruitige plantaardige zweem, verlenen de ganaches een intense en bijzonder karakteristieke smaak, terwijl groene thee, basilicum of citroen de bonbons met geïnfuseerde ganache een fijn karakter verlenen. Creativiteit blijkt ook uit de manier waarop hij op de Belgian Chocolate Awards uitpakte met een herziene versie van de klassieke combinatie van karamel en pinda's: een snackreep van geroosterde pindasnippers, karamel met gezouten boter en praliné, overgoten met een dun laagje melkchocolade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-19:00
Zaterdag 10:00-19:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Chocolatiers

Benoit Nihant

Millesime Chocolat

Benoit Nihant