L' Alchimie du Chocolat

Nog voor hun verschijning op televisie waren Géraldine en Jean-Sébastien reeds bekende namen in de chocoladewereld. Hun producten bezitten dan ook een sterke identiteit, vooral op het vlak van smaken. Doordat ze gebruikmaken van Grand Cru chocolades afkomstig van specifieke plantages bezitten hun chocoladetabletten en ganaches diepgang en intensiteit. Een van de jongste chocolades waarmee ze werken is de Madong uit Papoea-Nieuw-Guinea op basis van cacaobonen die geteeld worden op vulkanische bodems. Het is een zeer karaktervolle chocolade, schommelend tussen het frisse van versgemaaid gras en geurig leder met hints van sigaren. Een recente creatie van deze twee ambachtelijke chocolatiers is ‘L’Abeille Noire’, een praline van knapperige cacao met een lopend hart van honing op een ganache van 100% pure chocolade: een concentraat van ingrediënten rechtstreeks van de cacaoboom.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:30
Woensdag 10:00-18:30
Donderdag 10:00-18:30
Vrijdag 10:00-18:30
Zaterdag 10:00-18:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Sigoji

Vanessa Renard Finest Chocolate

Centho