HD Ghent - by Hilde Devolder Chocolatier

Hilde Devolder verklaart zelf te houden van kunst en chocolade wat ze als uitgangspunt neemt in het runnen van haar atelier en winkel. Concreet vertaalt zich dat in klein en fijn pralinewerk waarbij ze bij voorkeur gebruik maakt van biologische en fairtrade gecertificeerde chocolade. Ze werkt ook met bean-to-bar chocolade die ze overigens in tabletvorm van diverse origines verkoopt. Hilde Devolder maakt zelf plantaardige room en hazelnootpuree. Deze laatste verwerkt ze in een praline op basis van chocolade van 70% uit Colombia en Peru chocolade met zonnebloempitpuree en gedroogde veenbessen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00-18:30
Vrijdag 10:00-18:30
Zaterdag 10:00-18:30
Zondag 10:00-16:30

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Marijn Coertjens

Deduytschaever

Chocolaterie Vandenbouhede