Concept Chocolate

Opmerkelijk is dat Maxime Pliester zich uitsluitend richt op het maken van gepersonaliseerde chocolade en zijn atelier openstelt voor het publiek, meer bepaald voor toeristen die meer willen weten over chocolade. Zijn atelier is daar speciaal voor ingericht en groepen komen langs om alle bijzonderheden van dit beroep te ontdekken, de chocolades van diverse origines en de cacaoteelt. Deze chocolatier en zijn team werken graag met cacao die afkomstig is uit de streek van Bundibugyo in Oeganda en biologisch geteeld wordt door lokale cacaoboeren. Deze chocolade valt op door zijn intens gebrande cacaosmaak en subtiele aardse nuances die perfect passen bij de creaties van deze ambachtsman. Een van de jongste creaties van Maxime is de ‘Lupulus’ in samenwerking met Brasserie de la Mule, een ganache met hop gekoppeld aan een fijne gelei van gember.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Xocolate

Van Dender

Centho