Concept Chocolate

Het markante van deze chocolatier is dat Maxime Pliester vrijwel uitsluitend gepersonaliseerde chocolade maakt en zich op het toerisme richt. De winkel annex atelier zijn daar speciaal voor ingericht en groepen nemen regelmatig deel aan workshops om de verschillende aspecten van het chocolademaken te ontdekken: de ingrediënten, oorsprong, cacaoteelt, diverse producten, enz. Deelnemers kunnen zelfs meewerken in het atelier om ervaring op te doen en hun creativiteit te tonen. Naast de creatie van gepersonaliseerde chocolades stellen de chocolatier en zijn team een breed gamma producten voor met daarin uitstekende ‘grand cru’ chocoladerepen, diverse pralines waaronder bonbons met gezouten boterkaramel en kastanje of met praliné en pinda. Voor het huisgemaakt ijs moet je naar tearoom Jalou naast het atelier. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Kenmerken

Onze partners

Gelijkaardige Chocolatiers

Xocolate

Van Dender

Centho