Chocolatier Anton

Als gedreven jonge chocolatier zoekt Anton Van de Maele voortdurend naar vernieuwing in smaak, vorm en kleur. Hij streeft daarbij naar eenvoudige, herkenbare smaken zoals bijvoorbeeld een combinatie van groene appel met ganache van kaneel. Zin voor vernieuwing resulteerde zo in een praline met een vulling van ananas en vermout van rabarber. Bekendst is een creatie gevuld met crunch en smeuïge ganache van Gentse neuzen (cuberdons) waarmee hij één van de tien finalisten van de Chocolate Heroes op Tomorrowland werd. Na een recent bezoek aan cacaoplantages in Ivoorkust maakte hij een praline op basis van origine chocolade gemaakt met bonen uit Ivoorkust en Ghana.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 13:00-18:00
Woensdag Gesloten — 13:00-18:00
Donderdag Gesloten — 13:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00 — 13:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00 — Gesloten
Zondag 09:00-12:00 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Chocolatiers

Jan Andries

Maison Millie

Pralifino