Chocolaterie Dossche

Weinig landen kunnen aanspraak maken op het feit dat zovele chocoladezaken door opeenvolgende generaties vorm krijgen. In ons land krijgt de leuze ‘traditie en kwaliteit’ in die zin echte betekenis. Zoals in Chocolaterie Dossche, sinds 1958 en al 65 jaar een gevestigde waarde waar Nicolas Leroy als derde generatie zijn kunnen toont. In 2022 voegde hij ambachtelijk ijs aan het oeuvre toe. Bijzonder is zijn visie om bij het maken van het ijs de smaak ervan te verbinden met zijn chocoladewerk. Zo presenteert hij ijs van orangettes met stukjes gekonfijte sinaasappel en marsepeinijs. Zijn assortiment pralines omvat zowel tijdloze klassiekers als nieuw werk waaronder een kleurrijke referentie op basis van ganache van wholefruit met passievrucht, banaan en mango.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Woensdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Donderdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Vrijdag 09:00-12:30 — 13:30-18:30
Zaterdag 09:00-12:30 — 13:30-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Bart Van Cauwenberghe

Marioca

Marijn Coertjens