Cédric de Taeye

Cédric de Taeye is een fervent aanhanger van het ‘bean-to-bar’ principe. Met een doctoraat op zak rond de fermentatie en het roosteren van cacaobonen is hij ervan overtuigd dat je enkel uitzonderlijke chocolade kunt maken wanneer je het productieproces volledig beheerst. Voor zijn chocolade selecteert hij cacaobonen uit een twaalftal landen, cacaosoorten met specifieke aromatische eigenschappen. Brander-chocolatier Cédric de Taeye maakt bewust geen pralines, kwestie van het karakter van zijn diverse uitzonderlijke chocolades maximaal te behouden. Hij brengt ze op de markt in de vorm van vijftien eigentijdse tabletten die zorgvuldig worden verpakt. Zijn jongste innovatie is een chocoladekast om de chocoladetabletten bij zijn verdelers in de beste omstandigheden te bewaren.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:30
Woensdag 09:00-18:30
Donderdag 09:00-18:30
Vrijdag 09:00-18:30
Zaterdag 09:00-18:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Pralifino

Chocolaterie Dossche

Chocolates Van Hecke