B-Art Chocolates

Bart Janssen werkte eerst als hulpje in de ouderlijke banketbakkerij om na zijn studies aan het PIVA in Antwerpen zich als zelfstandige chocolatier te ontwikkelen. Samen met zijn echtgenote Marieke tekent hij vandaag voor een rijkgeschakeerd assortiment van zo’n 40 tot 50 verschillende soorten pralines en holgoed. Daaronder een signatuurpraline gemaakt met klassieke praliné met hele hazelnoot en bosbeskaramel ganache. Eén van de nieuwste creaties betreft een bonbon met praliné van pecannoten gemouleerd in een gezouten karamel ganache. Chocolade uit Tanzania geniet zijn voorkeur omwille van de diepe smaak en licht aanwezige koffietoets.

Openingstijden

Maandag 09:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Chocolatiers

Bonaparte

Didier Smeets

By Michèle