Adrien Nicaise - Chocoladri

Adrien Nicaises passie voor koken en vakmanschap wekten een tiental jaar geleden zijn interesse voor chocolade. Sinds twee jaar vind je hem in zijn winkel en werkplaats in het centrum van zijn geboortestad. Klanten zijn er welkom voor een demonstratie van zijn productiewijze of desgewenst zelfs voor een opleiding. Het huis dankt zijn reputatie aan het bijzonder gevarieerde assortiment pralines. Vooral de bouchée met pindakaas en een andere met ahornsiroop springen eruit - ze roepen herinneringen op aan een verre stage in Quebec. Zo mogelijk nog origineler is een lichte en intense manon gevuld met een mousse van pure chocolade en fleur de sel, of zijn nieuwste creatie, een praline voor het winterseizoen die een mandarijnganache combineert met geïnfuseerde lavendel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14:00-18:00
Donderdag 14:00-18:00
Vrijdag 14:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Chocolatiers

Chocolat Champagne

Legast

Neuhaus