Le Florentin
1220

De keuken van dit eigentijds hotel-restaurant wordt gerund door Philippe Duret die daarvoor werkzaam was in enkele topzaken. De keuze op de kaart is best ruim met aandacht voor streekproducten, zoals regionale Plate de Florenville-aardappelen als emulsie met gebakken foie gras, truffeljus en crumble van ham met Parmezaanse kaas. Voor de echte vleesliefhebbers is de op de Josper gegrilde Ierse tomahawk voor twee personen iets om naar uit te kijken.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Our partners

Also recommended Restaurants

Table et Comptoir

1220

Le 13

1220

Ardelle

1220