Culinair
1420

Steven Dehaeze houdt de vinger aan de pols en experimenteert graag met nieuwe technieken en smaken van overal ter wereld. Maar prettig is dat het klopt en zijn kookstijl resulteert in geraffineerde creaties die bijblijven, zoals op het vel gebakken roodbaars met gelakte paksoi, wok van sojascheuten en Thaise tom kha bouillon. Nog super is de dunne lende van Holsteinrund op de Green Egg met beukenzwam, knolselder en gekonfijte sjalot, geflankeerd door een luchtige mousseline met dragonazijn. Lisa Sibilla schenkt daar passende wijnen bij die interessant worden toegelicht.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Team

Lisa Sibilla Sommelier
Steven Dehaeze Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

La Cravache

1420

Vol-Ver

1420

Het Vliegend Tapijt

1420