Bistro Belix
13,520

Royaal, smaakvol en fijn gedefinieerd. Zo kunnen we de keuken van deze bistro in vijf woorden kernachtig samenvatten. Traditionele bereidingen zoals verfijnde garnaalkroketten, terrine van eendenlever met sultana olijven en Hasseltse jenever of een uitbundige dame blanche krijgen respectvol smaak en vorm. In de keuken wordt merkbaar met liefde voor het vak en kennis van zaken nauwkeurig werk afgeleverd. Topper is vol-au-vent 'deluxe' met kalfszwezerik, tong, grijze garnalen en diverse soorten paddenstoelen als culinaire upgrade. Daardoor kan deze versie zich, samen met uitstekende frieten, met de beste klassieke uitvoeringen in het land meten. Sommelier Hans Christiaens schenkt daar met evenveel passie passende wijnen bij, waaronder een aantal Haspengouwse toppers die ook per glas te verkrijgen zijn. Een hogere quotering is verdiend.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday Closed — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:30

Team

Hans Christiaens Head Sommelier, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Le 54

13,520

Ma Marraine

1320

't Grevenhuis

13,520