Bar Bulot Antwerpen
1420

Gerechten uit het klassieke bistro- en brasserierepertoire vormen de basis voor de keuken van chef Koen Gussenhoven. Hij geeft aan het concept van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens knap vorm. De zaak zit netjes ingebed in het Antwerps hoteldomein Botanic Sanctuary en past aldaar zo naadloos naast een aantal andere restaurants. In Bar Bulot wordt de gast verwend met leuke gerechten zoals kroketjes van Ibérico ham of goujonettes van inktvis met aioli en pimentón om te starten. Preskop van varkensvlees met fijne mosterdvinaigrette of kraaibiefstuk met sjalot, bordelaisesaus, fine champagne en gesmolten ganzenlever zijn respectievelijk een complex smakend voorgerecht en rijkelijk hoofdgerecht kenmerkend voor deze keuken.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Elske Mostert Hostess
Koen Gussenhoven Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Restaurant 1238

14,520

Blueness

1420

Cobra

1420