Nieuwe POP-Hotspot in Antwerpen:
Mission Masala

Feb 3, 2018

Antwerpen is weer een mooie nieuwe POP-zaak rijker: Mission Masala. Soulfood uit India. Funky, vlot en “desi”. Mocht dat laatste woord je niets zeggen. Geen probleem. Vrij vertaald: cool. Zoals de hele tent op het Antwerpse Zuid. Kleine hoekpanden zijn daar al langer niet meer veilig voor horeca ondernemers. Let wel, Mission Masala is een verrijking in het multiculinair aanbod. Door het smakenpalet brengt de food joint een stukje grootstedelijk India naar de koekenstad. Al kan je je even goed in Manchester of Liverpool wanen. Maar dan zonder Premier League voetbal.

Tim, een Antwerpse DJ en zijn Indische vrouw en foodie Pavhan deden zowel in Mumbai als in de Britse stedelijke cultuur ideeën op. Ze brengen traditionele en eigentijdse kruidige Indische kost op een gesublimeerde manier. Streetsnacks als bhaji en samosa maar ook buns met paneer of lamsburger en de onvermijdelijke currygerechten met kip, gemalen cashew en tjokvol boter. Om alles door te spoelen: koele Kingfisher en oppeppende masala thee. Desi!

https://be.gaultmillau.com/restaurant/mission-masala

Op zoek naar meer POP-hotspots met internationaal lekkers in Antwerpen? Hieronder vind je onze selectie.

Bun:

Vietnamees streetfood en ander alledaags tropisch lekkers.

https://be.gaultmillau.com/restaurant/bun

Finjan:

Bruisende pitazaak met verse sausjes en dressings en sappige kip op de gril.

https://be.gaultmillau.com/restaurant/finjan

Bia Mara:

Fish & chips 2.0 of verse, duurzame vis geserveerd in kruidige korst en met verse chips.

https://be.gaultmillau.com/restaurant/bia-mara-antwerpen

Guzzi’s:

Piadina, een broodspecialiteit uit Emilia Romagna, comfortfood met Italiaanse flair.

https://be.gaultmillau.com/restaurant/guzzi-s

Jinza:

Oosterse en westerse hapjes om gemoedelijk met elkaar te delen.

https://be.gaultmillau.com/restaurant/jinza

Camino:

Barfood, klein en groter lekkers uit het Koreaanse schiereiland.

https://be.gaultmillau.com/restaurant/camino

De volledige Belgische POP-selectie ontdek je hier.

More News

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

Apr 2, 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024