SOULEVER:
het eerste event waar Belgische en Nederlandse sous chefs en top sommeliers in de spotlight staan

13 mars 2019

Op zondag 24 maart vanaf 12h gaat in Thermae Palace Hotel, de eerste editie van Soulever door. Een event waar Belgische en Nederlandse souschefs samen met top sommeliers in de spotlight worden gezet. Stel u voor een centrale wijnbar van bijna 40 vierkante meter, met daarin 10 van 's lands beste sommeliers en daarrond nog eens 10 keukens, met top sous chefs van de Belgische gastronomie één uit Nederland. Zij koken er niet willekeurig, bij ieder gerecht van elke souschef , zullen telkens drie wijnen gepaird worden van 4, 6 -en 9 euro, aan u de keuze, elke sommelier heeft dus een selectie van 3 wijnen bij, passend met één gerecht. dit van 12 tot 20h, met daarna nog een stevig feest Het is geen 10 maar een 14 gangen menu met dertig passende wijnen want ook lokaal Oostende is niet alleen van de partij onder de djis, eveneens, chocolatier Olivier Willems en Patissier Frederick Debusschere en vanaf 18h tot 23h zorgt charcuterie Mazure voor de ‘ vulle goeste’ of late Night power food , voor zij later aankomen, zoals de horeca.



Dj line up

Jazzaleen Oostende
15h Paco en JP de legend, Lafayette
Om 20h gaat de muziek wat harder met o.A. Balkansky Soundsystem, om 21h 30 Pudde Oostende, en om 01h Codexx Brugge

Om 17h start bartender Julie Dedrie van Djoelz Bar uit Veurne. Dit uniek gebeuren wordt in goede banen geleid door meer dan 100 vakmannen en gelukkig heel wat vrijwilligers, waarvoor reeds onze dank.


Ga op 24 maart op culinaire ontdekkingstoer in Oostende. Gastronimische foodmarket SOULEVER verwelkomt 10 souschefs, van onder andere sterrenrestaurants, en 10 topsommeliers. Zij laten je proeven van hun topgerechten en een selectie van hun wijnpairings.

GASTRONOMIE / DJ'S / BODYPAINT / GRAFITTI

Thermae Palace
Chocolatier Willems
La Guera
Cuiness 33
Kokauvin
Chocolatier Willems,
pâtisserie Frederick Debusschere
Charcuterie Mazure,
Djoelsbar veurne
Horecatotaal Brugge en Oostende
Mangerie Brugge

Badoit Waters

Tickets: https://www.eventbrite.be/e/soulever-tickets-56756675745?fbclid=IwAR1qXcx2-G3ls-TAAshMH8qkJrxJdOsdnjTTLRjFicfSWVbI47u_z_dob3M

SOULEVER Arrangement Thermae Palace (Gratis tickets)
http://www.thermaepalace.be/nl/655

Plus D'actualités

Le chef Gault&Millau Jo présente : Couscous marocain aux coquilles Saint-Jacques. Powered by Samsung

21 mars 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

17 mars 2024

La chef Gault&Millau Francesca présente : salade saine de chou blanc. Powered by Samsung

7 mars 2024