Oceania Cruises is 's werelds meest toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, met een vloot van acht luxe kleine schepen die plaats bieden aan maximaal 1.250 gasten. Elke reis biedt bestemmingsrijke routes over de hele wereld, wat zorgt voor een bijzondere en verfijnde ervaring met twee personeelsleden voor elke drie gasten. Dit betekent dat u kunt genieten van een uitzonderlijke persoonlijke service, The Finest Cuisine at Sea® en een groot aantal inclusieve voorzieningen. Waar u ook naartoe vaart, Oceania Cruises brengt er u in comfort en stijl.
The Finest Cuisine at Sea® staat centraal in de filosofie en weerspiegelt zich in een niet-aflatende focus op elk detail en voor authenticiteit bij het creëren van voortreffelijke culinaire ervaringen. Met een toegewijd en zeer bekwaam team beschikt Oceania Cruises over meer culinair personeel dan eender welke andere cruisemaatschappij, met één chef-kok per tien gasten. Meer dan de helft van al het personeel houdt zich op één of andere manier met eten bezig, zij het als chef-kok, pastry-chef, zaalpersoneel of Maître D. Oceania Cruises is met name de enige cruisemaatschappij die wordt geleid door twee ‘Maître Cuisinier de France’: Alex Quaretti en Eric Barale. Samen met Jacques Pépin, de gewaardeerde patriarch en vertrouwde adviseur, stimuleren zij de creativiteit en passie achter het culinaire aanbod in elk restaurant. Met drie van de meest gedecoreerde chef-koks die hun teams begeleiden bij het samenstellen van wereldwijd geïnspireerde menu's zorgt Oceania Cruises ervoor dat u en uw smaakpapillen een onvergetelijke reis tegemoet gaan. De uitstekende gastronomische restaurants aan boord serveren verrukkelijke gerechten die à la minute worden bereid en bieden een opmerkelijk scala aan keuzes, van continentale gerechten via authentieke Italiaanse tot klassieke steakhouse gerechten. Elk restaurant aan boord is inclusief en biedt de mogelijkheid om te dineren waar en wanneer het u uitkomt.
Het ‘Culinary Centre’ aan boord van Marina, Riviera, Vista en Allura leert u hoe u een verscheidenheid aan verrukkelijke gerechten kunt bereiden op uw eigen volledig uitgeruste werkplek in een ultramoderne leskeuken. De chef instructeurs bieden begeleiding en inspiratie om je technieken te verfijnen, maar elk gerecht wordt door jou bereid. Breng een heerlijke dag op zee door en leer hoe je verse pasta maakt, de basisprincipes van het koken van zeevruchten of de geheimen van de traditionele Franse keuken. Oceania Cruises staat algemeen bekend om zijn baanbrekende culinaire verrijking, zowel aan boord van de schepen als aan wal, en verbindt u met de culinaire cultuur, waar u ook reist. De Culinaire Ontdekkingsreizen™ voor levensgenieters gaan nog een stap verder op ontdekkingstocht. Aangeboden in geselecteerde havens, vergezel chef-instructeurs tijdens het winkelen voor verse ingrediënten aan wal op lokale markten, ervaar authentieke regionale gerechten in privéwoningen of door de chef-kok geselecteerde restaurants en word ondergedompeld in de lokale cultuur door de lens van de regionale keuken. Oceania Cruises nodigt u uit voor de reis van uw leven die uw passie voor koken en reizen vervult.
Voor meer informatie verwijzen we graag naar uw vertrouwde reisagent of www.oceaniacruises.com