FoodFest Cadzand pakt uit met nieuwe locatie tijdens hemelvaartweekend

11/04/2019

Op 2 en 3 juni trekt het culinaire festival FoodFest opnieuw naar Cadzand. De ondertussen vierde editie van het festival zal voor het eerst plaatsvinden op het platform aan restaurant AIRrepublic in de haven van Cadzand-Bad (NL).Voor deze editie zet Sergio terug zijn schouders onder dit unieke project. In samenwerking met de mede-organisatoren Syrco Bakker en Iman Soomers nodigen zij tal van nationale en internationale sterrenchefs uit om de menu's tijdens het festival te verzorgen.


Op zondag kan je reserveren in Pure C, waar internationale chefs met minstens drie Michelinsterren samen met mij en Syrco in de keuken zullen staan. In AIRrepublic kan je zowel zondag als maandag terecht voor een lunch of diner door het team van AIRrepublic en een internationale gastchef bereid.

Op het festival terrein zal men ook kunnen proeven van de specialiteiten van de (inter)nationale guest chefs en zoals in de voorgaande edities kan men ook interessante talks meepikken. Welke guest chefs u mag verwachten wordt binnenkort bekend gemaakt.NIEUWE LOCATIE


Met de volledige steun van de gemeente Cadzand en de provincie Zeeland groeit FoodFest dit jaar verder uit tot een tweedaags culinair festival met een adembenemend zicht op de Noordzee en de koninklijke jachthaven van Cadzand-Bad.
Het high end food event zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van juni, op zondag 2 en maandag 3 juni, tevens het einde van het hemelvaartweekend.

NIEUWE SAMENWERKING

Om FoodFest naar een volgend niveau te brengen werd er een een diepere samenwerking aangegaan met Bart Roman en Wim Van der Borght, CEO's van Atmosphere Architects. Het duo creëerde de festivals Fire Is Gold, elrow Town Antwerp en WECANDANCE.

WECANDANCE

Het electronic beach festival in Zeebrugge zal dankzij deze uitgebreide samenwerking de muzikale line-up tijdens FoodFest samenstellen en hosten.
Het word dus genieten van de muziek van verschillende top-dj’s en al het lekkers dat de Noordzee te bieden heeft tijdens dit premium food event met het mooiste uitzicht van de Zwinstreek!


Plus D'actualités

Aan de ontbijttafel met chef Davy van Restaurant Julien en bakker Bart van Bakkerij BaaB

29/01/2023

Fonds Demi Glace - Une base authentique sur laquelle s'appuyer

27/01/2023

Europees gastronomisch TOP-erfgoed met Alexandre Ciriello – Young Chef of the Year 2023 Wallonia

26/01/2023