Culinary Innovators 2022 - Art Meets Food

23/03/2022

WHAT TO EXPECT 

  •  The 5th Culinary Innovators Awards on May 16th at Verbeke Foundation
  • A culinary journey full of gastronomic surprises with international & Benelux top chefs, bartenders and hospitality experts
  • More information: [email protected]

CHEF LINE UP

  • Sergio Herman (Sergio Herman Group)
  • Hans Neuner (Ocean, Portugal)
  • Syrco Bakker (Pure C, NL)
  • Cyril Molard (Ma Langue Sourit, LUX)
  • René Mathieu (La Distillerie , LUX)
  • Ryodo Kajiwara (Ryôdô, LUX)
  • Alexandro Ciriello (L'Horizon, BE)
  • Seppe Nobels & Instroom Academy
  • Tom Vermeiren (Wilford T, BE)
  • Michael van der Kroft (Tres, NL) & Bruno Timperman (Bruut, BE)
  • Martijn Defauw (Rebelle, BE)
  • Blendbrothers (NL)
  • NorthSeaChefs
  • JRE
  • Food Revolution by Didess
  • The Butcher’s Store
  • Van Tricht
  • Gourmet Invent
  • and many more
  • Premium F&B integrations from our project & event partners

Plus D'actualités

À la table du petit-déjeuner avec Chef Alexandre Ciriello du restaurant L’Horizon et Vincent de “Le fils du Boulanger”

14/08/2022

In the picture: Le Limbourg et ses agréables terrasses

08/08/2022

À la table du petit-déjeuner avec Chef Grégoire Gillard de restaurant Barge et boulanger Zied de la Boulangerie Khobz à Ixelles

07/08/2022