Back to search results

Zur Post
15,520

Eric en Carina Pankert zijn de derde generatie van dit familiebedrijf, de perfecte pitstop voor een kort verblijf met etentje tussen de Ardennen en de Eifel. In 2023 vierde dit echtpaar de 20ste verjaardag van hun restaurant dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de beste van de streek. De chef haalt inspiratie uit de Franse keuken en smaken uit de regio, aangevuld met Aziatische accenten. Een mooi voorbeeld daarvan is de hollandaise waaraan hij een vleugje yuzu toevoegt, waardoor de zeebaars met venkel meer diepte krijgt. De krokante kalfszwezerik van daarna ligt op een bed van beetgare pappardelle en wordt afgewerkt met champignons en schuim van truffel. Het wagyu rundvlees komt van boerderij Ballmann in St. Vith waarvan de filet en de schouder het gezelschap krijgen van edamame en een sublieme saus op basis van kalfsjus met ponzu en miso die naar een nog hoger niveau wordt getild door verse wasabi die de chef aan tafel serveert. Als ideale afsluiter van het verjaardagsmenu worden we getrakteerd op chocoladetaart met vanille-ijs. De professionele en meertalige service, de solide wijnkaart en het comfort van de kamers zorgen ervoor dat Zur Post een echte referentie is.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-20:00
Thursday Closed — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:00 — Closed

Team

Carina Pankert Hostess
Eric Pankert Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Quadras

1520

Roannay

15,520

Lafarques

15,520