Back to search results

Zet'Joe
1720

Zet'Joe van Geert Van Hecke blijft dé klassieke culinaire referentie in Brugge. Iedereen heeft zicht op de open keuken waar Geert Van Hecke metier, ernst en vlijt uitstraalt terwijl hij smaakrijke schilderijtjes op het bord tovert. In menu’s als 'Vlakke Land' en 'Brugge die Scone' serveert zijn team onder leiding van de immer aimabele gastvrouw Mireille prachtige gerechten. Met verschillende soorten biotomaten maakt de chef diverse bereidingen zoals een sublieme sorbet met chili. Of een compositie waarin ze met geitenkaas en basilicum tot een harmonieus geheel worden vervlochten. Bij een navarin van sappig gebakken heilbot en koningskrab komen royal van cevennes ui, groene asperges en een intens smakende saus op basis van schaaldieren. Een perfecte baba au rhum combineert de chef verrassend met klein seizoensfruit, mousse van pistache en aardbeienijs. Dame blanche 'Générale' met whiskyroom en chocolade-espuma blijft een topper in het brede repertoire van dit huis. Knappe wijnkaart met tal van bijzondere referenties beschikbaar in diverse jaartallen en desgewenst begeleid door deskundig advies van een zeer onderlegde sommelier.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Sunday Closed

Team

Geert Van Hecke Chef
Mireille Hostess

Our partners

Also recommended Restaurants

Sel Gris

1720

Castor

1720

Vrijmoed

17,520