Back to search results

Zappaz
14,520

Trendy zaak met een warme atmosfeer waar Seppe Dezeure en souschef Ben Adriaenssens blijven verrassen. Het begint reeds met de hapjes vooraf, steeds origineel en prachtig gepresenteerd, maar vooral erg goed. Een voorbeeld? Shisoblad gevuld met tartaar van scheermessen en afgewerkt met een friszure gel van venkel en yuzu. Ook in de creaties die daarop volgen proeven we vaak een zuurtje, erg aangenaam. Nog een prachtcombinatie is de tarbot met prei, korenaar en vlierbloesem. Seizoensproducten van topkwaliteit vormen de basis en juiste gaartijden zijn standaard. Tel daar de spannende en vooral passende wijnen bij, de originele cocktails, de vlotte service en de ongedwongen ambiance, en je begrijpt dat dit veel meer is dan de zoveelste gastronomische tapaszaak. Een totaalbeleving die bijblijft, boeiend van begin tot eind. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Trente

1420

Taste

1420

Het Land aan de Overkant

14,520