Back to search results

Yelo
1320

Chef Jessica Vansever zet er graag de vaart in en houdt van verandering in de keuken. Een aanpak die resulteert in een seizoensgebonden kaart die om de drie weken verandert. Echtgenoot Lorenzo Catteeuw neemt de bediening vlot voor zijn rekening en zorgt voor een passende wijnkaart. We genieten van keurig gebakken eendenlever met daarbij onder meer origineel garnituur van frambozenmojito. Hoofdgerecht is sappig gegaard piepkuiken voorzien van een gevarieerde compositie met peterseliewortel, witloof en girolles. Huisgemaakt vanille-ijs met intens smakende chocoladesaus als smaakvol nagerecht.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Sunday 12:00-13:30 — 18:30-20:30

Our partners

Also recommended Restaurants

Poincaré

1320

Ten Doele

13,520

Villa de Torre

1320