Willem Hiele
15,520

Met een zeer aparte wat verscholen locatie in een natuurgebied van weilanden, kreken en akkers vlak bij het bruisend Oostende, gebruikt chef Willem Hiele de brutalistische architectuur van een bijzonder pand om zijn idiosyncratisch culinair narratief rond aarde, vuur en water emotierijk te versterken. Scheermes zacht in boter gekonfijt, combineert hij met geroosterde spruitjes, walnoot en delicate jus op basis van kardemom, boter en coquille. Zijn gekende garnalenbisque afgewerkt met koffieroom en geserveerd met sublieme toast belegd met boter en vers gepelde grijze garnalen – als signatuurgerecht voor altijd verbonden met zijn vorige restaurantlocatie – krijgt gelukkig op deze plek een eervol platform. Met een originele dame blanche naar het idee van Escoffier laat hij ook in het zoete segment het verleden gelukkig niet los. Een verhoogde score is zijn deel.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-22:00
Thursday Closed — 19:00-22:00
Friday Closed — 19:00-22:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Sunday Closed

Awards

  • The highest New of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

Notarishuys

1520

Goffin

1520

De Zuidkant

1520