Veranda
14,520

De buurt rond het vroegere slachthuis zit midden in een grondige transformatie, waardoor Veranda zich op een ideale plek bevindt om keer op keer vol te lopen. Chef Davy Schellemans brengt zijn inventieve keuken, seizoensgebonden, creatief en zonder pretentie. Als swingende start komt een shotje van appel en komkommer dat de smaakpapillen meteen wakker schudt. Daarna een beignet van prei met gepekelde zalm, opgefrist door ingelegde limoen. Kraakverse langoustines met gele biet en een schijfje cavaillon meloen. De jus van licht gepekelde biet brengt de smaken samen, terwijl sesam voor extra diepte zorgt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Davy Schellemans Chef

Awards

  • Gastro-Bistro of the Year 2019
  • Great Value Award 2013

Our partners

Also recommended Restaurants

Bart-à-Vin

1320

Café Commercial

13,520

Briquet

1320