VAS
13,520

Chef Jolien Van Puyvelde en haar echtgenoot en gastheer Roby Baccaert brengen een intieme totaalbeleving. Zij heeft daarbij oog voor ‘vas’ (lokaal dialect voor vers) gekweekte producten, die bij voorkeur afkomstig zijn van lokale producenten. Hij heeft voor elke gast een gepaste drankenformule als begeleiding bij de verschillende menu’s. We starten met enkele verfijnde amuses, waarbij de millefeuille van aardappel met kop van Bagynvarken uit Nieuwkerke en pickles van lokale producent De Kroon het concept van deze zaak perfect weerspiegelt. De chef laat zich ook door het oosten inspireren. Noordzeekrab komt geserveerd met algensalade, sojabonen, sorbet en olie van rucola en is afgewerkt met wasabidressing. Een hogere score is verdiend.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Lunch & Dinner

Team

Jolien Van Puyvelde Chef
Robby Baccaert Host, Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Den Silveren Harynck

12,520

Den Dorsvlegel

1320

KokOvin

12,520