Upton
1420

Deze eigentijdse zaak zit in de Cadixwijk, inclusief een gezellig terras. Verse pasta leerde chef Gianfranco Van de Maele van zijn ‘nonna’ maken, dus gaan we voor de fagottini met baccala en kreeft, afgewerkt met yuzu kosho. Aziatische smaakmakers maken resoluut deel uit van zijn kookstijl, opgepikt tijdens zijn reizen naar onder meer Japan. Dichter van bij ons is de geroosterde tarbot met aardappel en bieslook, waar een fijne jus van vin jaune voor extra dimensie zorgt. Het viergangenmenu is een hit, geen wonder want de prijs-plezierverhouding daarvan is ronduit super. Sympathieke bediening, ook niet onbelangrijk.

Opening hours

Monday Lunch
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Erik Gillard Chef
Evelien Kenis Hostess
Gianfranco Van de Maele Host, Sommelier, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Mey

1320

Évidence

1420

Cella

12,520