Back to search results

Un Max de Goût
14,520

Dit restaurant aan de oevers van de Ourthe combineert de charme van het buitenleven met de culinaire creativiteit van Maxime Zimmer. Originele creaties zoals oesters met kimchi en jus van komkommer, maki van schelvis met espuma van leche de tigre of een stukje ombervis met paarse hollandaise en bietensap illustreren de culinaire durf van deze jonge chef. Ook met het mals stuk rundvlees innoveert hij, door aan een klassieke vleesjus met rode wijn wat pittige chimichurri toe te voegen. Elk hapje is een smakelijk avontuur, maar ook een knap en geslaagd evenwicht tussen traditie en innovatie. Deze ambitieuze chef verlegt duidelijk de grenzen van de culinaire creativiteit. Hoe dan ook is het bewaren van een juist evenwicht ontzettend belangrijk om deze originele smaakbeleving tot een goed einde te brengen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2019

Our partners

Also recommended Restaurants

Sophie & Nicolas

14,520

Héliport Brasserie

1420

Sauvage

1420