Tomatous
1220

Leuk ogend eigentijds bistroconcept met zuid-gericht terras op de Dumortierlaan waar chef Tom Vermeire borg staat voor een door de seizoenen aangedreven menukaart. Diverse tapas als voorgerecht met daarnaast rijke salades zoals een traditionele caesarsalade. Beetgare ravioli gevuld met asperges, stukjes asperges en romige velouté als starter. Daarna bestellen we dezelfde seizoenslekkernij die ook gekookt, licht gebakken en afgewerkt met Spaanse berghesp bijzonder goed in de smaak valt. Specialiteit van het huis is half gegaarde tonijn met wokgroenten, noedels en wasabi.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:30 — 18:30-21:00

Our partners

Similar Restaurants

Cédric

1220

Luxo

1220

L'Orchidée

1220