Héliport Brasserie
1420

Het restaurant van Frédéric is een trekpleister in de buurt van Luik. De finesse van de Frans geïnspireerde keuken is de omweg meer dan waard. Hoogwaardige producten, zoals de coquilles, zwezerik, kreeft of kaviaar staan samen op de kaart met mergpijp geserveerd met een goed gekruide tartaar of pulpo uit Galicië met kokkels en een cassoulet van Montega del ganxet chorizo. Allemaal gerechten die de vakkunst van de chef tonen. Neem daarbij nog het elegante en bekoorlijke kader. Een reden te meer om dit restaurant te bezoeken.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2005

Our partners

Also recommended Restaurants

Sauvage

1420

Au Moriane

1420

Un Max de Goût

14,520