Vivendum
1620

Een kwarteeuw is chef Alex Clevers actief in Vivendum met de Maasvallei in zijn achtertuin. Een prachtige setting om van het leven te genieten en er gepassioneerd smaak aan te geven. In de restaurantnaam zit die opdracht immers mooi vervat. Hij gebruikt bij voorkeur lokale producten zoals groenten, kruiden en wildpluk uit de omgeving aangevuld met wat de Noordzee en bepaalde terroirs aan uitzonderlijk lekkers voortbrengen. Denk aan een compositie van noordzeekrab met ganzenlever en granny smith als een rijk voorgerecht vol intense en frisse smaakcontrasten. Of aan secuur gegaarde met de lijn gevangen zeebaars die hij combineert met mosselen, bloemkool en vadouvan als extra smaakmaker. Tot slot vers gedraaid vanille-ijs gemaakt met hoevemelk uit het nabijgelegen Rotem die als een exquise dame blanche afgewerkt op tafel verschijnt.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-21:30

Team

Alex Clevers Chef

Awards

  • The nicest terrace 2016

Our partners

Also recommended Restaurants

La Botte

1620

Innesto

16,520

Ogst

1620