'T Parksken
13,520

Chef Joris Van Audenhove verzorgt een zeer diverse kaart waar we steeds naar uitkijken. Amuses zijn productgedreven met onder meer een oester met negroni, gefrituurde scampi met Thaise dip en mini croque met truffel. Zijn porties zijn royaal geserveerd. Als voorgerecht brengt hij kort gebakken tonijn met evenwichtige, frisse appeldressing. Tarbot is sappig in boter gebakken met uitstekende mousselinesaus en zeer goede frieten. Rosé gebraden koteletjes van Pyreneeënlam combineert hij met witte asperges en zachte vleesjus met als bijgerecht pita met stoof van lam. Dit is intussen een vaste waarde die nog potentieel heeft. Mooie wijnkaart.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Joris Van Audenhove Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Promenade 18

1320

't Pachthuis

13,520

Rooselaer

1320