Back to search results

't Pachthuis
13,520

’t Pachthuis vinden we in een landelijk en comfortabel ingerichte woning met een leuk geschilderd varken aan de muur als eyecatcher. Na een gevarieerde stoet aan hapjes opent chef Pieter De Keyser met gravlax, filodeeg, radijs, courgette én ijs van selder als verrassend en geslaagd accent. Op vel gebakken zeebaars combineert hij met spinazie, bloemkool, beurre blanc en aardappelmousseline met als ‘repasse’ een puree van ongepelde aardappelen. Crumble van zanddeeg met citroencrème en sorbet van framboos als verfrissende afsluiter.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday Closed
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

zaterdag: private dining

Awards

  • Great Value Award 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

'T Parksken

13,520

Assiette de Juliette

13,520

Promenade 18

1320