't Korennaer
1620

Open keukens hebben vele voordelen. Chefs hebben zo een overzicht over de beleving bij de gasten en omgekeerd kunnen deze een glimp opvangen van wat in de keuken gebeurt en de gedrevenheid van de chef taxeren. Wie restaurant ’t Korennaer binnenkomt maakt op die manier kennis met het werk en aanpak van chef Edwin Van Goethem. Hij spaart kosten noch moeite om smaakvolle creaties neer te zetten. Treffend voorbeeld is een bereiding van schol waarbij jus van zee-egel voor de bijzondere toets zorgt bij garnituur van tuinboon, doperwten en artisjok. Een knap voorbeeld van smaakverweving proeven we eveneens bij een compositie rond kalfszwezerik, rode biet, steranijs en bosui. Anjouduif geeft hij zacht en subtiel op de binchotan gril nog extra smaakaccenten mee die de typische smaak van dit topproduct subtiel versterken. Afsluiter is een knapperige macaron met aardbei en basilicum.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday Closed — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Edwin Van Goethem Chef

Our partners

Similar Restaurants

Eyckerhof

1620

Kommilfoo

1620

Le Pristine

1620