't Hommelhof
1320

Uiterst verzorgde zaak en bekend om zijn bierkeuken. Stefaan Couttenye was een pionier op dat vlak en verrast nog steeds. Prima start met een smakelijke terrine van zalm en citroenmayonaise met Watou’s Witbier. De ‘catch of the day’ zijn twee mooie stukken zeeduivel met een fijn korstje gegrilde panko op een bed van stukjes gestoomde vitelotte, pastinaak, pompoen en knolselder. De heerlijk romige saus van Poperings Hommelbier en mosterd past er perfect bij. Complimenten. Ook de attente en professionele service verdient applaus.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — Closed
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Awards

  • Beer menu of the Year 2017

Our partners

Similar Restaurants

Terminus

1320

Vinke

1320

Le Flore

1320