Back to search results

Souvenir
15,520

Met extra veel aandacht voor divers gebruik van groenten, kruiden en zuivel geeft chef Vilhjalmur Sigurdarson aan zijn repertoire een persoonlijke swing. Hij gebruikt daarvoor tal van eigentijdse technieken die het beste uit zijn lokale seizoensproducten haalt. Treffende voorbeelden genoeg. Zoals een fijn stuk heilbot dat met komkommer, vinaigrette van dillebloem en yoghurt als een frisse opener aangenaam de honger aanjaagt. Vegetarische gerechten krijgen in deze handen een extra hartige toets zoals een compositie van aubergine en tomaat op smaak gebracht met gezouten citroen en jonge look. Bij de hoofdgerechten ligt de focus geheel op mariene producten en groenten of fruit. Zoals in een bereiding van zeewolf en venusschelpen waarbij jus van mosselen, koolrabi en groene appel voor aangename toetsen zorgen. In de nagerechten gooit de chef extra smaakregisters open door groenten te combineren met ijs of chocolade. De fijne herinneringen geven aan de restaurantnaam extra relevantie.

Opening hours

Monday 12:00-12:30 — 19:00-20:30
Tuesday Closed — 19:00-20:30
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday Closed — 19:00-20:30
Friday 12:00-12:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Vilhjalmur Sigurdarson Chef

Awards

  • The highest New of the Year 2019

Our partners

Similar Restaurants

Publiek

1520

Karel de Stoute

1520

Sensum

1520